El Real de Gandia activa els seus Pressupostos Participatius 2022

La presentació dels resultats finals així com de les propostes guanyadores tindrà lloc el 14 de juny.

 

El saló de plens de l’Ajuntament del  Real de Gandia va acollir la presentació i col·loqui dels seus PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2022. En la setena edició, que s’ha obert a la recepció de propostes el divendres, els veïns i associacions tornaran a comptar amb una partida de 20.000 euros.

El procés dels PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2022 té quatre fases: recollida de propostes, del 6 al 16 de maig; anàlisi de les mateixes per part dels tècnics, del 17 al 25 de maig; presentació de les propostes que han complit els requisits, 26 de maig; votació pública, del 27 de maig al 13 de juny. La presentació dels resultats finals així com de les propostes guanyadores tindrà lloc el 14 de juny.

Podran votar en els PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS els veïns empadronats majors de 16 anys a través de l’App MTCplan previ registre en les oficines municipals, o en el kiosko digital situat a l’Ajuntament.

“Animem a tots els veïns, associacions i col·lectius a participar per a millorar el municipi i volem destacar que a més d’executar les propostes guanyadores des del govern municipal prendrem bona nota de la resta, ja que són necessitats que s’estan demandant”, ha afirmat el regidor de Participació Ciutadana Vicente Signes.