El MUMA d’Alzira acull l’exposició de la tercera edició del Certamen Internacional de Pintura i Fotografia Realista

La mostra Waiting For Spring, Certamen Internacional de Pintura i Fotografia Realista, està organitzada per la Lorenzo Di Médici Gallery amb la col•laboració del Museu Municipal d’Alzira.

 

El MUMA acollirà del 24 de març fins al 25 d’abril l’exposició de la tercera edició de la Waiting For Spring, Certamen Internacional de Pintura i Fotografia Realista, organitzada per Lorenzo Di Médici Gallery, amb la col•laboració del MUMA, des de la Regidoria de Patrimoni Cultural.

En esta tercera edició del certamen s’han presentat un total de 171 obres, de les que 37 han sigut seleccionades per a formar part de l’exposició. Han participat autors de 9 nacionalitats: Portugal; Colòmbia; Argentina; Egipte; Itàlia; Mèxic; França; Marroc i Suïssa; a més d’artistes nacionals de 13 províncies, la qual cosa significa que és un certamen consolidat que compta amb una important participació i amb una alta qualitat pel que fa a les obres presentades.

En esta ocasió l’artista convidat ha sigut Rafael Armengol que ha contribuït amb un magnífic quadre titulat «Hypatia».

L’obra guanyadora ha sigut: «Manzana», de Mar Marín Leal

1a medalla «Cosmópolis», de Julian Garcia–Viso
2a medalla «La fiesta del níspero», de Piedad Lozano
3a medalla «Sergi», d’Enrique Donoso
4a medalla «Pasado Ferroviario», de José Valladares
5a medalla «La flor negra», de Luisa Chaves

Mentre que quatre han sigut les obres finalistes

«Beauty and serenity», d’ Enrique Donoso
«La casa de la escalera», de Juan Manuel Campos
«Corazón volador», de Pep Linares
«Raquel», d’ Ana González

«Es tracta d’una exposició que en les seues edicions anteriors va aconseguir captar l’atenció dels visitants pel realisme i l’alta qualitat de les obres mostrades, per això es molt recomanable visitar esta tercera edició al MUMA», segons la regidora de Patrimoni Cultural, Isabel Aguilar.