Demà el Blat Picat serà el protagonista absolut a Vilallonga

La XIV edició del concurs de Blat Picat començarà a les 12:30 hores

La localitat de Vilallonga es prepara per a viure este cap de setmana dos intensos dies de gastronomia i festa. La població celebra el seu tradicional concurs de Blat Picat, que arriba a la XIV edició, i la XII Fira Gastronòmica amb un complet programa d’activitats que convertiran esta localitat de la Safor en una de les millors alternatives per gaudir del cap de setmana.

Demà dissabte a partir de les 11 hores s‘inaugura la XII Fira Gastronòmica al passeig Prestíbero Giner. L’acte comptarà amb participació de la Colla de Dolçainers i Tabaleters La Curra. L’oferta gastronòmica es completarà durant tot el matí amb jocs i activitats lúdiques infantils als carrers La Pau del Poble i Sants Reis.A les 12.30 està previst l’espectacle per a públic familiar «Rondaballs» amb contes populars i danses tradicionals a càrrec d’Almudena Francés i Lluc Llorens.

XIV Concurs de Blat Picat

El plat fort començarà e les 12.30 a la Casa de Cultura amb la presentació dels i les participants del XIV Concurs de Blat Picat, estrella de la gastronomia vilallonguina. Entitats, associacions i particulars competiran per executar el millor plat de Blat Picat d’este 2020.  A les 13 hores el jurat anunciarà els guanyadors dels tres premis en metàl·lic de 200, 150 i 100 euros en forma de vals de compra per gastar en els comerços de la localitat.

Dissabte de vesprada continuen els jocs i activitats lúdiques infantils i, des de les 17 hores, actuarà la Rondalla Agredolç davant de la Casa de Cultura. Tancarà la jornada un festival música amb l’actuació de grups locals i un sopar popular al Passeig.