El Departament de Salut de Gandia s’acomiada dels 14 residents que finalitzen la seua formació MIR

Jorge Calero i Silvia Mainero guanyen els II Premis als Millors Treballs Ciéntifics de Residents

L’Hospital Universitari Francesc de Borja ha acollit l’acte de comiat dels 14 especialistes mèdics que han finalitzat la seua residència MIR en el Departament de Salut de Gandia enguany en les diferents especialitats: Medicina Familiar i Comunitària, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Pediatria, Ginecologia i Obstetrícia, Cirurgia General i Medicina Interna.

La gerent del Departament de Salut de Gandia, Rosa Andrés, i el president de la Comissió de Docència del departament, Francisco Salvador, han destacat l’aprenentatge reeixit durant aquests anys de formació, els han agraït la seua dedicació, especialment en aquests anys de pandèmia, i els han desitjat sort en la seua pròxima etapa com a especialistes.

Durant aquest acte, també s’han lliurat els II Premis als Millors Treballs Científics de Residents, organitzats per la Comissió de Docència MIR del Departament i la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (FISABIO).
Jorge Calero Martos, de l’especialitat de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, ha guanyat en la modalitat de Millor Publicació Científica pel treball ‘No tot giró dempeus implica esquinç de turmell: luxació tendons peroneos com a diagnòstic diferencial de l’esquinç de turmell’.
Per part seua, Silvia Mainero Mendoza, de l’especialitat de Medicina Familiar i Comunitària, ha obtingut el premi a la Millor Comunicació Científica per la publicació ‘Epidemiologia i impacte de les malalties neuromusculars en un hospital comarcal’.