El Casal Jove del Grau estarà acabat en dos mesos

Estarà ubicat a la planta baixa de la residència universitària sobre una superfície de 270 metres

Un espai llargament reclamat pels joves i que també servirà per a acollir un altre tipus d’activitats i iniciatives organitzades des del teixit social i associatiu del Grau. El govern municipal ha invertit prop de 120.000€ en el projecte.

El Casal Jove del Grau serà una realitat en dos mesos. El vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete; El president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell i la regidora delegada de Joventut, Lydia Morant, van visitar divendres passat les obres que s’estan realitzant en el futur Casal Jove del Grau.

Després d’un llarg procés, amb diferents problemes administratius, es van adjudicar els treballs que possibilitaran que en la planta baixa del bloc Z de la residència universitària del Campus de Gandia de la UPV i sobre una superfície de 270 metres quadrats, els joves del Grau gaudisquen d’un espai llargament reclamat i que també servirà per a acollir un altre tipus d’activitats i iniciatives organitzades des del teixit social i associatiu del Grau. El govern municipal ha invertit prop de 120.000€ en el projecte

Per al vicealcalde, el Casal Jove del Grau “és un clar exemple de la voluntat d’aquest govern per generar espais que ajuden a construir una ciutat més cohesionada i en què la nostra joventut i les associacions graueres podran disposar d’una altra alternativa per fer realitat els seus projectes”.

Per la seua banda, la regidora de Joventut, va mostrar la seua satisfacció per l’avanç dels treballs i va declarar que «en breu els joves del Grau disposaran d’un espai on desenvolupar tot tipus d’activitats. Aquest local se sumarà a l’Oficina de Joventut que estarà situada en la plaça del Tirant on donarem servei a les necessitats de la joventut de Gandia i podrem potenciar, encara més, totes les activitats que es programen des del departament».

Finalment, el president de la de Districte del Grau va qualificar de «complicat» el procés administratiu que ha possibilitat la instal·lació: “Esperem que a la fi de febrer la gent jove del Grau i les associacions de la barriada en general, guanyen un nou espai amb el que ens podem donar per satisfets”.