El bus urbà gratuït d’Ontinyent torna a prestar servei de manera adaptada a la Fase 2

És pot utilitzar el 50% de places als vehicles que es desinfecten en cada trajecte, la mascareta és obligatòria i es compta amb dispensadors de gel hidroalcohòlic

El bus urbà d’Ontinyent torna a prestar servei de manera adaptada a la Fase 2 del desconfinament. El bus, que manté la gratuïtat instaurada el passat 1 de gener per l’Ajuntament per tal d’afavorir una mobilitat urbana sostenible, recupera també els seus horaris i punts de pas habituals, amb eixida del primer bus a les 8:00 hores i l’arribada de l’últim a les 20:00 hores, amb pausa de 14:00 a 16:00 hores i 26 parades als diferents barris, a més del servei de pujada i baixada a l’estació de tren.

La regidora de transport, Inma Ibàñez, explicava que per tal de respectar les indicacions del Govern d’Espanya i amb l’interès de potenciar un ús segur del transport públic, la capacitat d’ocupació dels dos vehicles que completen els trajectes es limita al 50%, de manera que en un podran anar 12 persones assegudes i altres tantes plantades, i en l’altre 5 assegudes i altres 5 plantades. De la mateixa manera, és obligat l’ús de mascareta per accedir als vehicles, on es compta amb dispensadors de gel hidroalcohòlic per a les persones ocupants, i que son desinfectats després de cada trajecte.

Ibáñez feia una crida a la ciutadania “a fer ús del transport públic, però sempre de manera responsable i respectuosa amb les normes de convivència que ara hem d’acomplir totes i tots per seguir avançant i mantenint les dades positives que hem vingut registrant fins ara a la nostra ciutat”, destacava.