Detés en Sueca per trencar una botella en el cap a una dona

El detingut havia sigut denunciat amb anterioritat per la seua exparella, motiu pel qual tenia en vigor una ordre d’allunyament

La Guàrdia Civil de València deté a un home que ja havia sigut condemnat per un delicte de Violència de Gènere en infringir l’ordre d’allunyament que tenia en vigor.

Els fets van tenir lloc a mitjanit, quan un veí va alertar al 112 que estava tenint lloc una forta discussió a l’interior d’un domicili de la localitat de Silla (València).

L’agressor, després de forçar i trencar la porta del domicili de la víctima, va accedir al seu interior. Va ser llavors quan va començar una forta discussió en la qual el detingut va arribar fins i tot a tirar-li diversos efectes a la víctima i a trencar una botella de cervesa per a trencar-la i agredir-la. Aquests fets van provocar una bretxa al cap de la víctima.

L’agressor, en adonar-se de l’arribada dels agents, va fugir per la terrassa de l’edifici i, després de despenjar-se per una canonada, va accedir a una dels habitatges del primer pis, la qual es trobava buida i sense habitants, atrinxerant-se en aquesta. A l’arribada dels agents, la víctima va informar que tenia un risc alt per una denúncia de violència gènere a la seua exparella, motiu pel qual mantenia una ordre d’allunyament.

Tant la Guàrdia Civil com la Policia local de la localitat van fer un cordó policial amb la finalitat d’aconseguir la detenció de l’agressor, qui es negava a abandonar l’habitatge. Després d’intentar, sense èxit, convèncer al detingut perquè es lliurara, els agents de la Guàrdia Civil van accedir a l’habitatge, on van localitzar a l’agressor.

Al detingut, un home de 43 anys d’edat i de nacionalitat espanyola, se li imputen els següents delictes: 2 trencaments de condemna (ordre de protecció i prohibició d’entrada en la localitat de Silla) i una violació de domicili.

Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Carlet (València).