Daimús reparteix 3.300 packs amb hidrogel, guants i màscares entre els veïns per a evitar contagis

El govern compra el material a empreses locals amb 7.000 euros per a dinamitzar l’economia

L’Ajuntament de Daimús repartirà entre els seus veïns packs amb guants, hidrogel i màscares amb la finalitat de garantir la seguretat i evitar contagis. El govern local ha treballat a contrarellotge en els últims dies per a oferir als seus residents aquests paquets de solucions higièniques davant la crisi del coronavirus.

L’alcalde de Daimús, Javier Planes, va explicar que l’executiu ha invertit 7.000 euros en aquesta iniciativa. “Tenim l’obligació de contribuir, en la mesura que siga possible, a garantir la seguretat dels veïns. Aquests packs porten un parell de guants, un pot de solució alcohòlica i una màscara”, va afirmar l’edil.

Planes va explicar que el repartiment començarà en breu. “Tots els veïns de Daimús disposaran d’aquest kit que contribueix a garantir la seguretat, individual i col·lectiva”, va prear l’alcalde, del Partit Popular.

La màxima autoritat local va afegir que l’executiu ha negociat amb empreses locals perquè la inversió de 7.000 euros siga també una “injecció econòmica” en aquest període de crisi, dinamitzant així l’economia local.

Empreses locals

“Hem adquirit les màscares a l’empresa local CTL, especialitzada en aquesta mena de temes. Els seus responsables ens han posat totes les facilitats i ho agraïm, ja que sabem que no està sent fàcil adquirir material”, va explicar Planes.

El gel s’ha comprat a l’empresa local Disarp, “que també s’ha posat a la disposició dels veïns de Daimús en tot moment”. La solució s’ha comprat a granel, per la qual cosa feien falta pots. Ha sigut la farmàcia local la que ha disposat tots els pots necessaris. Finalment, els guants s’han adquirit a una mercantil de Potries.

D’aquesta forma “ajudem a l’economia local i comarcal i donem als nostres veïns les eines necessàries per a protegir-se”. “Estem vivint moments molt complicats i els Ajuntaments tenim l’obligació de donar seguretat als nostres veïns”. Seran agents de la Policia Local els qui distribuïsquen el material entre les llars de Daimús.