Cullera rep altre distintiu d’excel·lència a les seues platges

Els arenals de la ciutat aconseguixen la bandera Qualitur que acredita la seua qualitat turística

El millor aparador turístic amb el que compta Cullera, les seues platges, tornen a ser les protagonistes per la seua qualitat. L’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor, ha recollit este matí de mans del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, la bandera de Qualitur que certifica que “no només som sostenibles mediambientalment sinó que a més reunim tots els serveis i experiències que el visitant busca en la destinació turística”, argumenta Mayor.

Després de les sis banderes blaves que ha tornat a aconseguir Cullera per la qualitat de les seues aigües, ara suma un nou guardó que “mostra eixe treball d’avaluació constant que fem tot l’any, de l’esforç dels treballadors i treballadores i de l’aposta per la qualitat i la preservació dels nostres entorns”, explica l’alcalde.

La contínua millora de tots els serveis i infraestructures és una aposta clara del consistori i més en temps de rellançament del turisme. “A Cullera estem a l’avantguarda per a oferir el millor als nostres veïns i veïnes i a tots els visitants que ens escolleixen per vindre a passar uns dies”, destaca el primer edil.