Tornen els bons per a reactivar el comerç local d’Alzira

Es posaran en circulació 1500 bons de 100€ en els quals el ciutadà abona 60€ i l’ajuntament els 40 restants

 

L’Ajuntament d’Alzira posa en marxa una nova edició dels bons de comerç que es posaran a la venda la setmana prèvia a Sant Bernat. Els bons de comerç són ajudes al ciutadà per a reactivar el consum, que permetran posar en circulació 150.000 € en l’economia local, fins a la primera setmana de setembre. La compra de bons està limitada a una unitat per persona, per tal d’arribar al major nombre de persones possible

En esta ocasió, s’emetran 1500 bons valorats en 100 euros cadascun, i es podran beneficiar totes les persones que vulguen fer les seues compres a Alzira. Dels bons de comerç, el ciutadà aportarà 60 euros i l’Ajuntament d’Alzira els 40 euros restants. Esta acció està dins de la campanya de la Generalitat de la DG de Comerç.

“Amb esta campanya destinem els recursos municipals per a ajudar, tant a la ciutadania, que obté un estalvi del 40% de la compra, com al teixit comercial de la ciutat, ja que posem en circulació 150.000 € en l’economia local per a pal•liar l’impacte econòmic de la pandèmia i les limitacions horàries”, assegura Diego Gómez, alcalde d’Alzira i responsable de Idea. A més, l’alcalde ha comentat que degut a l’èxit d’este tipus d’acció per part del comerç ja s’ha comunicat a l’Associació Empresarial i el Consell de Comerç el compromís de llançar una nova campanya de bons de cara al Nadal.

 

Venda amb cita prèvia

A diferència de les passades edicions de bons, en esta ocasió l’ús està limitat als establiments comercials amb IAE 64 i 65 (excepte 646 estancs, 647.5 vending, 652.1, farmàcies, 654 venda de cotxes i 655 gasolineres, carburants i lubricants) segons el Decret 64/2021 del Consell de 14 de maig, que estableix les bases reguladores de les ajudes extraordinàries a les administracions locals en matèria de comerç.

La venda dels bons de comerç es realitzarà en les dependències d’IDEA la setmana del 12 al 16 de juliol EXCLUSIVAMENT A TRAVÉS DE L’AGENDA DE CITA PRÈVIA, que es publicarà pròximament en la web de IDEA/BONS DE COMERÇ https://www.idea-alzira.com/bonos-comercio. Existències limitades a 1500 unitats i per ordre rigorós de la data de compra que genere la cita prèvia. Es tracta de “Targetes electròniques prepagament de 100€. Només s’admetrà el pagament amb targeta bancària

Cal recordar que com a qualsevol subvenció rebuda, s’haurà de contemplar a efectes fiscals en el moment de fer la declaració de l’exercici 2021.