Cullera celebra el 9 d’Octubre amb música, danses, balls populars i teatre

Enguany a més, es celebra el LXXIII Certamen Nacional de Bandes de Música “Ciutat de Cullera”

Cullera celebra aquest 9 d´octubre sota el lema “El poble que som”, un eslògan amb el qual es vol destacar l’actitud que ha tingut la societat cullerenca enfront de la pandèmia. De fet el “Distintiu 9 d´Octubre” ha sigut concedit enguany a la ciutadania i als treballs essencials.

“Amb motiu del Dia del Poble Valencià, volem reconéixer la resposta i el compromís que han tingunt els nostres conciutadans davant d´aquesta pandèmia, així com el treball i l´esforç encomiable de totes les treballadores i treballadors dels grups essencials”, ha assegurat l´alcalde, Jordi Mayor.

Per a celebrar el dia de tots el valencians i les valencianes, l’Ajuntament ha preparat una programació que inclou teatre, danses, balls populars i música.

Programació

El proper 8 d’octubre als Jardins del Mercat a les 19H, actuarà la Muixeranga de Cullera. Una hora després, a les 20H, en l´Auditori Municipal, es celebrarà     l´acte de lliurament del Distintiu 9 d´Octubre que atorga l´Ajuntament.

A les 8:30h del dissabte 9 d´octubre hi haurà una despertà pels carrers de la vila a càrrec de l´escola de Tabal, Dolçaina i Danses de Cullera. A les 12H es podrà gaudir de balls populars als Jardins del Mercat a càrrec de Colla Pas Pla, Muixeranga de Cullera i l´Escola de Tabal, Dolçaina i Danses de Cullera.

La programació continuarà per la vesprada  amb b, una obra de teatre de públic familiar i infantil que es representarà al Saló        d´actes de la Casa de la Cultura a les 18:30H.

Per acabar, el diumenge 10 d´octubre l’Auditori Municipal acollirà pel matí la LXXIII edició del Certamen Nacional de Bandes “Ciutat de Cullera” on actuaran la Societat Unió Musical de Crevillent i la Sociedad Musical “La Armónica” de San Antonio de Requena.

Per la vesprada, l´obra de teatre “Huanita”, que concursa en la Mostra “Cullera a escena”, serà l´encarregada de tancar la programació d´activitats. Serà a les 18:30h al  Saló d´actes de la Casa de la Cultura.