Consum ofereix 5.000 llocs de treball per a contractacions de reforç i substitucions

La Cooperativa ha reforçat la plantilla amb 2.605 noves incorporacions per la Covid-19

Consum oferta 5.000 llocs de treball de cara a les contractacions de reforç per a estiu i substitució de vacances del personal dels seus més de 450 supermercats propis.

Els llocs que s’ofereixen són per a personal operatiu dels seus supermercats. Es requereix titulació en ESO, una clara orientació al client, ganes d’aprendre i actitud per al treball en equip.

No és necessari experiència prèvia, ja que es facilitarà formació en el lloc. La temporada estival anirà des de maig fins a finals de setembre.

La Cooperativa informa que actualment es troben en ple procés de selecció de personal. Per a accedir a les ofertes els candidats han de registrar-se en https://www.consum.es/trabaja-en-consum/

A més, per a fer front a l’augment de la càrrega de treball que s’ha produït per la crisi del coronavirus, Consum també ha reforçat la seua plantilla.

Plataformes i supermercats

Ho ha fet mitjançant l’ampliació de jornades laborals, així com a través de la contractació de personal per a les plataformes logístiques i els supermercats.

En concret, des del passat 13 de març, han sigut un total de 2.605 contractacions noves i 2.273 ampliacions de jornada.

Venedors

Els perfils que s’han contractat han sigut, majoritàriament, venedors de caixa-reposició i venedors de frescos.

Amb aquestes iniciatives, la Cooperativa genera més de 7.600 nous llocs de treball.