Cocentaina posa en marxa una Escoleta de Pasqua per afavorir la conciliació

Esta iniciativa se suma a les escoletes posades en marxa en Nadal i Pasqua

 

Les regidories de Benestar Social i Joventut posen en marxa una nova escola de Pasqua totalment gratuïta que tindrà lloc el 6, 11, 12, 13, 14 i 17 d’abril a les instal·lacions del CEIP Sant Joan Bosco I.

L’escola va dirigida als xiquets i les xiquetes que cursen des d’Infantil a Primària i l’horari de les activitats és de les 9h a les 14h, sent requisit indispensable que l’alumnat estiga empadronat a Cocentaina.

Les places són limitades, ja que sols hi ha 50 i la inscripció es pot fer accedint al formulari del QR del cartell o a: http://bit.ly/escolapasqua2023 Les dates per fer la inscripció van del 21 al 23 de març, sent obligatori emplenar tots els camps i aportar la documentació requerida.

Corresponsables

Aquesta proposta de l’ajuntament de Cocentaina és una de les activitats que estan dins del complet programa amb el qual l’entitat pública es va presentar a la subvenció de Conselleria i que està dins del programa Corresponsables finançat a través del Ministeri d’Igualtat.

En cas que les sol·licituds superaren les places disponibles, s’aplicaria el barem que ve definit pel decret del Consell i que prioritza per damunt de tot que els progenitors estiguen treballant, ja que el programa Corresponsables va destinat a la conciliació laboral i familiar. En aquest punt l’alcaldessa, Mireia Estepa, comenta que «gràcies a Corresponsables hem pogut oferir a les famílies del poble una conciliació gratuïta en Pasqua, estiu i Nadal, coincidint amb les vacances escolars i en totes les edicions ha tingut una acollida molt exitosa. Este programa és una opció que facilita que els pares i les mares puguen continuar atenent a les seues responsabilitats laborals mentre els xiquets i xiquetes gaudixen d’activitats i tallers impartits per monitors titulats. Este tipus de polítiques estatals de conciliació són realment útils per a les famílies, tenen un impacte directe i a més són 100% gratuïtes».