Cocentaina inicia la millora de la xarxa de camins municipals

Les obres han tingut com a objectiu la millora del talud que en l’anterior episodi de pluges va haver una solsida

 

Fa uns dies l’Ajuntament de Cocentaina va finalitzar les obres de millora i acondicionament d’uns dels trams del Camí Vell de Benilloba, integrat dintre de la Xarxa de camins municipals.

Aquestes obres de millora han tingut com a objectiu fonamental la millora del talud que en l’anterior episodi de pluges va haver una solsida, en aquesta ocasió s’ha procedit al reforç del talud amb pedra escollera . A banda també s’ha fet una millora en el mateix tram respecte al ferm asfàltic de la calçada amb un total de 175m de longitud. Aquesta inversió està finançada junt amb altres, per el romanent de tresoreria de 2021. de l’Ajuntament de Cocentaina.

Pla de millores de la xarxa de camins municipals

Son actuacions que estan emmarcades dintre del pla de millores de la xarxa de camins municipals que es porten a terme cada anualitat, que aquest 2022 s’ha completat amb aquesta última inversió, junt amb les que els darrers mesos s’han fet com el Camí de la Plana i Pont Tallat i que a principi de 2023 es contemplarà l la millora del camí de la Boronà.

La regidora d’obres i serveis Mariona Carbonell explica « en el departament d’obres tenim identificades accions a desenrotllar tant en millora del fers asfàltic com del propi manteniment dels camins, com es el cas del Camí Vell de Benilloba que degut a l’episodi de pluges tant fortes que vam tindre aquest 2022 ha tingut que actuar-se, per millorar l’accés a les vivendes i el pas de vehicles.

Som conscients que hi ha molt de treball, i ja tenim planificat per a principi d’any una actuació al camí de la Boronà entre altres que actualment s’està valorant econòmicament des del departament d’Obres i Serveis.