Home Actualitat El CF Base Gandia rep al Olagüe al Villalonga amb la intenció de seguir sumant

El CF Base Gandia rep al Olagüe al Villalonga amb la intenció de seguir sumant

El CF Base Gandia rep al Olagüe al Villalonga amb la intenció de seguir sumant

L’equip de ‘Capi’ aspira als tres punts, mentre el Juvenil A segueix en la seua pugna pels primers llocs de Preferent on ocupa la tercera possició

El CF Base Gandia afronta aquesta setmana la vint-i-dosena jornada de Lliga. L’amateur de l’entitat blanc-i-blava juga a casa i rep al Vilallonga Cf. La trobada serà aquest dissabte a les 17 hores en el municipal Guillermo Olagüe.

Jugadors del Juvenil A, en Alberic.

El primer equip del Base Gandia afronta la trobada amb la intenció de sumar una victòria després de l’empat de la setmana passada davant el Daimús. El conjunt que dirigeix Carlos Martí ‘Capi’ havia guanyat prèviament dues trobades.

Això li va servir per a remuntar algunes posicions en la taula. En aquests moments l’amateur està sisé i suma un total de 35 punts. En cas que guanyara al Vilallonga aquesta setmana, no hi ha possibilitat de pujar en el grup, però és necessari anotar els tres punts de cara a futures setmanes.

El Base Gandia està, per tant, entre els primers de la zona intermèdia del Grup XI de Segona Regional. En aquests moments està a quatre punts del cinqué classificat i a dotze del líder, per tant de tot pot passar en les huit jornades que es disputaran després del partit davant el Vilallonga.

El Juvenil A, en Preferent

D’altra banda, el Juvenil A juga aquesta setmana a casa, dissabte 19 hores, i rep al Dragon Force. L’equip de David Martí manté el seu bon ritme en Preferent, ocupant la tercera plaça de la taula. El Juvenil A compte amb 45 punts, a només dos punts del segon classificat i a 10 del primer.

Martí va comentar que una setmana “més, la meta està en aquest partit”. “Volem véncer a casa, sumar els tres punts i si la sort ens acompanya escalar alguna posició”. Aquesta setmana és matemàticament impossible que el Juvenil A baixe alguna posició, ja que avantatja al quart classificat en cinc punts, a l’Alberic. El Juvenil B juga fora, a Daimús. El conjunt saltarà al camp dels Xops a les 16 hores del dissabte.