Home Actualitat Un Gran Hermano en l’Estació de València: dos joves viuran en un contenidor transparent i compartiran la seua experiència en les xarxes

Un Gran Hermano en l’Estació de València: dos joves viuran en un contenidor transparent i compartiran la seua experiència en les xarxes

Un Gran Hermano en l’Estació de València: dos joves viuran en un contenidor transparent i compartiran la seua experiència en les xarxes

Dos joves triats per concurs conviuran aquest cap de setmana en un alberg-contenidor transparent situat en l’Estació del Nord de València i compartiran la seua experiència en les xarxes socials amb l’etiqueta #unalberguedondemenosteloesperas.

Aquesta iniciativa forma part d’un programa de la Generalitat, a través de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) per a donar a conéixer la xarxa d’albergs juvenils de la Comunitat.

D’aquesta manera, València se suma a la iniciativa de la Xarxa Espanyola d’Albergs Juvenils (REAJ) ‘Un alberg on menys te l’esperes’, que pròximament se celebrarà també a Sevilla, Valladolid, Las Palmas i Murcia.

REAJ disposa de 290 albergs a Espanya, dels quals 16 es troben en la Comunitat, a més dels més de 4.000 centres distribuïts per 90 països de tot el món, que són coordinats a través de la xarxa Hostelling International.

Este divendres el director de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, i el president de REAJ i director general de Joventut de Múrcia, Francisco Javier Sánchez, inauguraran aquest particular alberg situat en l’Estació del Nord de València.

A la vesprada, està previst que aquesta instal·lació es trasllade a la Rambleta per a unir-se, a les 22 hores, al concert del 30 aniversari del Carnet Jove. EFE.