Carcaixent organitza una Mostra de Teatre per a Escolars

La campanya compta amb materials didàctics per a treballar en classe

L’Ajuntament de Carcaixent a travès de la Regidoria de Cultura ha organitzat una Mostra de Teatre per a Escolars dins de la Campanya «Anem al Teatre». Així, del 3 al 12 de maig s’han programat quatre obres de teatre de companyies professionals en horari lectiu per a cursos d’infantil 4 i 5 anys i tots els cursos de primària.

Es tracta d’una alternativa teatral a la tradicional i longeva Mostra Escolar de Teatre, donat que des de que va començar l’actual pandèmia per COVID no s’ha pogut realitzar. Després d’estudiar la situació actual per a este curs, es va considerar que encara no era moment de reprendre aquesta activitat però quer era important que l’alumant mantiguera el contacte amb el món del teatre.

La campanya compta amb materials didàctics per a treballar en classe després del teatre amb la finalitat que l’alumnat entenga l’objectiu i la moralitat dels espectacles, així com treballar els valors pedagògics d’aquests. Les obres programades són Eureka, de El Cau de l’Unicorn, Paraules a les Butxaques, de Los Combi, Gori Gori, de El Ball de Sant Vito i Welcome to the Zoo, espectacle en anglès de Fòrum Teatre.

Pasqual Boqueta, regidor de Cultura, ha volgut destacar la importància d’iniciatives com esta per tal de fomentar l’estima pel teatre des de la infància «es tracta de propostes atractives, on l’alumnat pot aprendre al mateix temps que s’apropa a les arts escèniques d’una manera adequada a la seua edat el que es permet despertar el seu interés pel teatre», ha explicat.