Home Comarques La Costera Canals millora el bar del poliesportiu per traure-ho a subhasta

Canals millora el bar del poliesportiu per traure-ho a subhasta

Canals millora el bar del poliesportiu per traure-ho a subhasta

Des de que l’última concessió del bar restaurant del Poliesportiu Municipal va finalitzar, des del Consistori s’està treballant per traure la subhasta de la nova licitació però, a més, van a fer-se obres en les instal·lacions.

Les primeres obres del Poliesportiu Municipal daten l’any 1974. Més tard, en 1986 es va fer l’ampliació amb la construcció del bar restaurant. Ara, després de 33 anys sense cap obra de manteniment en el sostre, en la cuina i en els banys, les actuacions previstes per part del consistori permetran condicionar les instal·lacions que des del moment de la seua construcció estaven obsoletes.

Atès que durant molts anys no s’ha fet cap obra de manteniment en el bar restaurant del Poliesportiu, s’ha decidit fer una inversió econòmica important que permeta portar endavant obres en la cuina, banys, reixes i finestres. També es resoldrà un greu problema que ha estat present durant els últims anys amb filtracions d’aigua en el sostre i la terrassa del bar.

Manu Sanchis, regidor d’Urbanisme, ha assegurat que «aquestes obres són necessàries per a que durant la pròxima licitació es puga oferir un servei de qualitat i amb la màxima seguretat possible». A més, «aquest és el millor moment per portar-les endavant perquè la licitació que va a fer-se volem que siga d’entre 8 i 10 anys», ha afegit.