Home Actualitat Camela, Víctor Manuel i Taburete actuen en els concerts de Gandia

Camela, Víctor Manuel i Taburete actuen en els concerts de Gandia

Camela, Víctor Manuel i Taburete actuen en els concerts de Gandia

Les entrades per als concerts estaran a la venda a partir del pròxim 10 de juliol a les 12 hores a Ticketmaster i els preus oscil·laran entre els 20 i 30 €

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell; l’edil de Cultura, Nahuel González; Pepe Morant, gerent de ProduceMe; i Pablo de Torres, director de l’espectacle Joyfull, han presentat aquest matí en roda de premsa els concerts que es desenvoluparan aquest mes de setembre dins el cicle Escena Gandia i durant la Fira i Festes.

«El cicle Escena Gandia és una proposta d’oci musical que naix des de la iniciativa privada fa tres anys, en col·laboració amb l’Ajuntament de Gandia, i que ve a enriquir l’extensa programació d’activitats culturals i d’oci que hem preparat des dels departaments de Turisme i Cultura per oferir als gandians i a les desenes de milers de turistes que ens visiten durant els mesos d’estiu» va afirmar Vicent Mascarell qui ha agraït a ProduceMe la seua aposta per la nostra ciutat «Aquest Ajuntament i la ciutat en general són molt conscients de l’esforç que fa aquesta empresa per desenvolupar el cicle, ja que no hi ha cap aportació econòmica municipal. Això sí, aquest Ajuntament torna a allargar-li la mà i aportar totes les facilitats perquè puga desenvolupar la seua activitat amb èxit i totes les garanties de seguretat».

Sobre les novetats d’aquesta edició, el regidor delegat de Turisme ha destacat que es desenvoluparà al mes de setembre, des del 5 al 28, per allargar la temporada estival tal com havia estat sol·licitat des del sector turístic i que per primera tindrà lloc a l’Espai Baladre de la platja de Gandia. «Aquests concerts serviran per a la posada de llarg d’un espai on s’organitzaran tota classe d’activitats culturals, congressos i d’oci».

Pel que fa al cartell d’Escena Gandia 2019, el cartell d’actuacions serà el següent:

– 5 de setembre: Tamboret
– 6 de setembre: Víctor Manuel
– 13 de setembre: Festival Escena Pop, amb La Unión, Modestia Aparte i La Guardia
– 14 de setembre: Joyfull, amb un espectacle de gòspel en directe.
– 27 de setembre: Camela
– 28 de setembre: Hombres G i Mikel Erentxun
En el cas dels concerts del 27 i 28 de setembre, es realitzaran dins de la programació de la Fira i Festes

Per la seua banda, Pepe Morant, va agrair la col·laboració del consistori. «Gandia ja és un punt de trobada d’estiu i traslladar els concerts a setembre és una posada encertada donada la saturació d’esdeveniments d’aquest tipus que tenen lloc durant el mes d’agost, alhora que ajudem a la desestacionalització». Morant també va destacar que per primera vegada aquest any se celebraran el 07 de setembre, les Jornades Escena Gandia Pro, a la Casa de la Marquesa per a professionals del sector i de la indústria musical, on es parlarà sobre com es desenvolupen aquests espectacles, les relacions amb les institucions, com per exemple, amb l’Ajuntament de Gandia, i serà un punt de trobada entre el públic, els promotors i les institucions.
Un altre aspecte que ha remarcat el gerent de ProduceMe és el Cicle comptarà amb una banda sonora inspirada a Gandia i que ha estat realitzada per Pablo de Torres. La banda sonora estarà disponible per a la seua descàrrega durant la setmana que ve a les principals plataformes digitals.

Finalment, Pablo de Torres s’ha mostrat satisfet per poder participar en el Cicle i per haver tingut l’oportunitat de crear la banda sonora d’Escena Gandia. Sobre l’espectacle Joyful, de Torres ha destacat que són més de 20 músics els que estaran en escena basat en el Gòspel i el Soul. L’actuació a Gandia serà el punt de partida de la gira nacional que portarà l’espectacle per la majoria de les províncies d’Espanya.

Les entrades per als concerts estaran a la venda a partir del pròxim 10 de juliol a partir de les 12 hores a Ticketmaster i els preus oscil·laran entre els 20 i 30 €