Benifairó impulsa un concurs literari a les xarxes perquè veïns relaten com viuen el coronavirus

Inclourà textos d’autors reconeguts fora de concurs

L’Ajuntament de Benifairó de la Valldigna ha llançat un concurs de microrelats a les xarxes. A més inclourà textos d’autors reconeguts fora de concurs, com han informat des del consistori.

«Com tots els conciutadans estem comprovant, el confinament a casa pot suposar hores de tedi que cal esmerçar amb diferents activitats«, han indicat.

L’ajuntament de Benifairó proposa als veïns un concurs de microrelats, on el tema principal és aquesta situació que estem vivint amb el COVID19. Els textos a concurs es penjaran a les xarxes oficials de l’ajuntament.

Revisió de les «nostres vides»

La iniciativa, a més d’impulsar l’escriptura i la lectura entre el veïnat, pretén que el fet d’escriure al voltant de la situació d’alarma sanitària servisca per a expressar els temors i les inquietuds, però també allò que pot tenir de revisió de les nostres vides, de la societat i del futur. O senzillament com un exercici amb què esmerçar el temps lliure.

A més dels relats a concurs, també s’inclouran altres d’escriptors reconeguts que enriquiran el conjunt de textos que es penjaran.

Amb la iniciativa, més d’altres, com per exemple compartir audiovisuals de lliure distribució, l’ajuntament de Benifairó pretén no aturar l’activitat cultural entre els veïns malgrat la impossibilitat de mobilitat per a actes culturals.