Andreu Valor reivindica en Simat la importància de l’actitud en la vida

Andreu Valor va presentar el seu disc «Insurrecte» davant unes seixanta persones en un acte que va seguir totes les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries

 

«Significa molt que hageu vingut per donar-li sentit a la cultura». Així iniciava el cantant valencià Andreu Valor el seu concert el passat divendres 23 d’octubre a les portes del Monestir de Santa Maria de la Valldigna dins les activitats organitzades per la Regidoria de Cultura.

Durant l’actuació, el cantant va voler reivindicar el significat de la cultura en estos moments i va explicar al públic que «nosaltres necessitem de vosaltres i vosaltres necessiteu la cultura».

Valor va presentar el seu disc «Insurrecte» davant unes seixanta persones, un disc que, per a ell, mostra «la importància de l’actitud en la vida». En cadascuna de les peces, l’artista va voler reivindicar diferents aspectes com la llibertat a través de la mort de Guillem Agulló o la unió de les persones en estos moments tan complicats.

Durant l’espectacle, es van seguir totes les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries com l’ús obligatori de la mascareta o la distància d’1,5 metres. La regidora de Cultura, Almudena Donet, ha assenyalat que «som conscients que la situació que estem vivint és complicada i venen mesos difícils», però ha recalcat que «des del Consistori estem treballant de valent per reivindicar que la cultura és segura».