Alzira reconeixerà als seus millors esportistes locals en la VI Gala de l’Esport

La VI Gala de l’Esport, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, se celebra este divendres 19 de novembre al Gran Teatre

 

Després de l’impàs de la passada edició en què no se va celebrar la gala, per les restriccions sanitàries degut a la pandèmia de la Covid-19, enguany se reprèn el reconeixement als esportistes més destacats de la nostra ciutat que pertanyent a qualsevol dels clubs en actiu.

Com ja va ocórrer en la gala de 2019 hi haurà un «in memoriam» per tal de recordar als esportistes i a la gent vinculada a qualsevol dels clubs que ens hagen deixat al llarg d’estos dos últims anys.

La gala comptarà amb la presència de dos esportistes consagrats com Fabinana Carvalho «Dara», i Julio Canet, a més d’exhibicions de gimnàstica rítmica i karate, i per suposat els lliuraments dels guardons a esportistes i tècnics de diversos clubs de la ciutat.

S’atorgarà també una menció honorífica a una persona implicada en el món de l’esport local i, a més, continuaran lliurant-se quatre nominacions a proposta dels clubs:

– El millor esportista de cada club i tècnic o directiu del mateix

– La millor esportista de l’any entre totes les entitats

– El millor esportista de l’any entre totes les entitats

– Guardó Illa del Xúquer de reconeixement a la trajectòria esportiva

Este últim guardó ha sigut la proposta del Consell Assessor per a la modalitat d’Esports de les Insígnies d’Or de la ciutat que es lliuren el 30 de desembre.

Els guanyadors i guanyadores de cada modalitat es desvelaran durant els transcurs de la Gala de l’Esport.

Fernando Pascual, regidor d’Esports, convida a totes i tots els amants de l’esport a acudir a la gala per tal de recolzar als nostres esportistes. «Vivim en una ciutat on l’esport està present els 365 dies de l’any, les xifres parlen per sí assoles, 3.000 persones formen part dels clubs esportius i 10.000 usuaris utilitzen setmanalment les instal·lacions esportives municipals», segons el regidor.