Alzira instal·la un carregador de mòbils en la plaça major amb panell solar

És la solució perfecta per als qui necessiten carregar els seus dispositius mentre estan en moviment.

Des de la regidoria de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alzira, juntament amb la regidoria de joventut, aprofitant una subvenció de la Diputació de València, han fet possible la instal·lació de un carregador de mòbils panell solar per a ús en exteriors perquè consideren que és la solució perfecta per als qui necessiten carregar els seus dispositius mentre estan en moviment.

El regidor Fernando Pascual, responsable de l’àrea de Serveis Urbans, considera que aquest carregador de mòbils amb panell solar no sols és una solució pràctica per a la càrrega de dispositius mòbils en exteriors, sinó que també ajuda a reduir la petjada de carboni en utilitzar una font d’energia renovable i sostenible.

El lloc triat per a la ubicació d’aquest nou dispositiu ha sigut la plaça major, en un lloc on este dispositiu compta una bateria d’alta capacitat que es carrega mitjançant un panell solar integrat. La bateria del carregador pot emmagatzemar suficient energia per a carregar múltiples dispositius mòbils, incloent-hi telèfons intel·ligents, tauletes, camares i altres dispositius USB.

«Este carregador és ideal per a aquells que gaudeixen d’activitats a l’aire lliure, ja que els permet carregar els seus dispositius sense necessitat d’una font d’energia externa». «Estem molt contens de presentar el nou carregador de mòbils amb panell solar», va dir Pascual

El carregador de mòbils amb panell solar ja està en funcionament des de hui compta amb huit preses de càrrega, amb connexió i una sense fil. A més, està equipat amb característiques de seguretat avançades, com a protecció contra curtcircuits, sobrecalfament i sobrecàrrega.