Alumnes del Josep Segrelles d’Albaida triomfen al concurs ‘Rosquilletres’ d’À Punt

Paula Gil, Pau Pinter i Sergi Girón aconsegueix 8.200 punts, el rècord absolut del programa

L’equip de l’IES Josep Segrelles, d’Albaida, va aconseguir este dissabte passat la xifra més alta de punts mai obtinguda per un equip en el programa Rosquilletres, el concurs lingüístic d’À Punt.

Paula Gil i Sergi Girón, d’Albaida, i Pau Pinter, d’Agullent, van deixar el marcador del seu equip en l’extraordinària xifra de 8.200 punts.

Es tracta de  1.200 més que el rècord anterior, que posseïa, amb 7.000 punts, l’IES Serra d’Espadà, d’Onda.

El programa, ple de rècords de cap a peus, era el primer dels 8 que formen enguany l’eliminatòria territorial de la Vall d’Albaida, la Costera, la Canal de Navarrés, el Comtat i l’Alcoià.

Tres anys de programa

Esta eliminatòria, gravada a la Sala Gomis d’Ontinyent a primers de març, és, a més, la millor en els tres anys de vida del programa.

En l’eliminatòria d’Ontinyent participen 16 equips de Xàtiva, Canals, Vallada, Moixent, Ontinyent, Albaida, l’Olleria, Bocairent, Cocentaina i Alcoi.

L’equip que més punts traurà es classificarà per a la Gran Final del programa. Això només se sabrà el 19 d’abril, al final de l’eliminatòria, però és evident que l’equip d’Albaida ho ha posat ben difícil als seus rivals.