Daimús tindrà un servei d’infermeria en els centres escolars

0
266

És una de les propostes del PP per aconseguir l’alcaldia. Planes es presenta a la reelecció com alcalde de Daimús amb la satisfacció per la gestió d’estos quatre anys, especialment amb el suposat cas de desfalc per part d’un funcionari, i la il·lusió en noves propostes centrades en millorar la qualitat de vida del veïnat.

Francisco Javier Planes, candidat del PP a l’alcaldia de Daimús, afronta la recta final de la campanya a les eleccions municipals «amb molta il·lusió per poder fer arribar el nostre programa a tota la gent». La seua intenció és poder revalidar l’alcaldia amb la satisfacció per la gestió realitzada els darrers quatre anys.

Transparència i deute 0

Concretament Planes se sent profundament orgullós de la «transparència» amb la qual s’ha tractat el suposat cas de corrupció protagonitzat per un funcionari del consistori. «Va ser una situació molt dura, però no vam tindre por, van tirar endavant i ara està tot en el jutjat. Em sent profundament orgullós de tres coses: primer la transparència amb la qual es va tractar este assumpte, segon que hem reduït el deute a zero i tercer el programa que presentem pensat especialment en les persones».

Els centres escolars de Daimús tindran servei d’infermeria

Planes ha destacat que el seu programa està destinat a continuar millorant la qualitat de vida del veïnat. En este sentit ha manifestat a Infoniu, que en educació es continuaran oferint ajudes com les beques universitàries o el xec per a sufragar el material escolar però a més a més, com a novetat «incorporarem un servei d’infermeria tant al col·legi com a l’escoleta, a càrrec de l’Ajuntament».

La construcció d’un centre social als Pedregals, amb un centre de salut, és altra de les propostes del PP si aconsegueixen a guanyar les eleccions el pròxim 26 de maig.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here