Xerrada per a evitar atacs cibernètics a les empreses de la Vall d’Albaida

Coeval, Aemo i l’Ajutament convoquen una jornada de formació sobre ciberseguretat

L’Olleria acollirà una interessant Jornada organitzada per AEMO i que compta amb la col·laboració de COEVAL i l’Ajuntament de l’Olleria sobre ciberseguritat amb ponents que pertanyen a una empresa de la comarca especialista en aquests tema, Ontinet-Eset, distribuïdor exclusiu per a Espanya de Eset i una de les referències nacionals en aquesta matèria.

La Jornada porta com a títol ”Seguretat informàtica en general i ciberatacs en particular” i se celebrarà dimarts 11 de febrer a partir de les 16 h. en l’Espai IDEE Start-UPV de l’Olleria(C/ Sant Joan XXIII, 25). L’assistència és gratuïta i els interessats hauran d’inscriure’s en coeval@coeval.es

Reunions comarcals

El president de COEVAL, Javier Cabedo, va avançar que un dels objectius del seu mandat anava a ser comarcalitzar COEVAL. Sobre la base d’això s’han celebrat reunions de la Junta Directiva de COEVAL en les poblacions de l’Olleria, Agullent, Alfarrasí i Fontanars dels Alforins i s’han celebrat Jornades formatives i informatives en l’Olleria i Bocairent sobre autoconsum i ara novament en l’Olleria sobre ciberseguretat.

Igualment per part de COEVAL s’aquesta obert a dur a terme activitats de promoció econòmica en els diferents municipis de la comarca comptant sempre amb la col·laboració i implicació dels ajuntaments.

Click here to change this text