Xeresa reclama a Sanitat més informació dels casos locals de la Covid-19 per protegir a la població

Polèmica en la població després que tres xiques trien la localitat per a passar la quarantena

L’Ajuntament de Xeresa ha reclamat a la Conselleria de Sanitat més informació i cooperació amb els municipis, després d’assabentar-se que tres xiques contagiades de la Covid-19 han anat al poble a passar la quarantena.

Des del consistori indiquen que el passat «divendres 24 va començar a circular a les xarxes un vídeo sobre unes xiques d’un altre municipi que havien donat positiu en COVID-19 i s’havien confinat a Xeresa».

Cap constància

En aquell moment es va publicar un comunicat on s’explicava que no s’havia tingut en cap moment constància d’aquesta situació per les autoritats sanitàries pertinents i per tant no eren sabedors.

A banda d’això, la Policia Local i el Centre de Salut van començar a treballar per esbrinar les particularitats del cas. A conseqüència d’açò, el dilluns 27 vam realitzar una reclamació a la Conselleria de Sanitat i vam declarar i denunciar els fets amb prova testifical a les dependències de la Caserna de la Guàrdia Civil de Xeresa.

Seguretat de tots

A més a més, vam publicar aquest comunicat en el qual l’Alcaldessa, Anabel Peiró, es dirigia en primera persona als habitants de Xeresa: “El 13 de juny de 2019 vaig prendre possessió del càrrec d’Alcaldessa de Xeresa».

«Vaig acabar el discurs dient que seria «Alcaldessa de tots» comprometent-me, així, amb un objectiu principal: vetlar per la seguretat i les necessitats reals de tots els veïns de Xeresa».

«Després d’haver passat per l’episodi ocorregut estos últims dies a causa del desconeixement de les tres persones que teníem contagiades i confinades al poble, sols em cap dir que ningú tinga cap dubte que arribaré fins on siga necessari per a exigir responsabilitats i defendre els interessos de tota Xeresa”