Home Actualitat Xàtiva es prepara per a celebrar l’Orgull LGTBI+ 2019

Xàtiva es prepara per a celebrar l’Orgull LGTBI+ 2019

Xàtiva es prepara per a celebrar l’Orgull LGTBI+ 2019

Destaca la hissada de la bandera de l’Orgull LGTBI+ dijous 27 a les 20:00h a la façana de l’Ajuntament i l’actuació de Yogurinha Borova divendres 28 a les 22:00h a la plaça del Mercat

Aquest dijous 27 de juny comencen els actes per a celebrar l’Orgull LGTBI+ 2019 a Xàtiva. Aquest dia, a les 20:00h, es realitzarà la ja tradicional hissada de bandera de l’Orgull LGTBI+ a la façana de l’Ajuntament i es llegirà el manifest a càrrec de l’associació «Arc de Sant Martí LGTBI+ Xàtiva».

Posteriorment, al voltant de les 20:30h, s’inauguraran uns vinils amb els colors de la bandera de l’Orgull LGTBI+ a l’escala de l’entrada de la Biblioteca Municipal. Després, a les 21:30h, tindrà lloc una «ruta de tapes» per 4 establiments de la plaça del Mercat, els tiquets de la qual es podrán aconseguir fins dimecres a la Casa de la Joventut per un preu de 10€. A més a més, la plaça del Mercat i el Portal del Lleó adaptaran la seua il·luminació amb els colors LGTBI+ per reivindicar igualtat real, visibilització i normalització.

El divendres 28 tindrà lloc la Festa de l’Orgull LGTBI+ Xàtiva 2019 a la plaça del Mercat. A les 20:00h tindrà inici la festa amb actuacions de DJs. Serà a les 22:00h quan tindrà lloc l’actuació principal, aquest any de la mà de l’artista basca Yogurinha Borova. A les 00:00h, una vegada finalitzada l’actuació a la plaça del Mercat, l’artista continuarà la festa al pub El Barco.

El cartell anunciador de l’Orgull LGBTI+ Xàtiva 2019 és obra del xativí David Pàrraga Sanfèlix, i és fruït d’un concurs. Aquest cartell, junt amb els altres participants, estaran exposats al hall de la Casa de la Joventut durant els mesos de juny i juliol.

La programació de l’Orgull LGTBI+ Xàtiva 2019 ha estat organitzada per l’Ajuntament de Xàtiva, el Consell de la Joventut de Xàtiva i l’associació Arc de Sant Martí.