Home Comarques La Costera 24 hores de futbol amateur en Canals

24 hores de futbol amateur en Canals

24 hores de futbol amateur en Canals

Dissabte a les 17:00 hores es jugaran els quarts de final i a partir de les les 22:00 hores es disputaran les semifinals

Este divendres 28 de Juny comencen a Canals la 44 edició de les 24 hores de futbol. Cap a les 20:30 hores de la vesprada l’alcaldesa de Canals, Mai Castells, i el nou regidor d’esports acompanyaran a les festeres de gràcia de les festes Patronals Sant Antoni Abat 2019, Rocio Alcalde Julve i Lola Prats Penades per fer la treta d’honor.

Després l’equip campió de la passada edició, Paimar/El Coliseo/Pub Blue disputarà el primer partit de la present edició contra l’equip Grow Shop Cogolandia. En total es jugaran 12 partits en la primera fase.

Ja dissabte a les 17:00 hores es jugaran els quarts de final i a partir de les les 22:00 hores es disputaran les semifinals.

Des de l’organització, i per tal de donar descans als equips finalistes, s’ha convidat a l’escola de futbol Canals Promeses perquè disputen dos partits de futbol 8 abans de la gran final programada per a la 1 de la matinada de diumenge.

Una vegada conclosa la final, l’alcaldessa de Canals, Mai Castells, i la comissió de les 24 hores faran entrega dels premis en metàl·lic i trofeus per als equips guanyadors.