Vilallonga millora la zona verda del polígon industrial

Els treballs s’han centrat en la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis de tota la zona industrial mitjançant actuacions com la millora de les zones verdes i donar major seguretat per a les eixides a la calçada

 

L’ajuntament de Vilallongaha finalitzat les obres de modernització que s’han executat en la zona verda del polígon industrial. Es tracta d’una actuació que ha comptat amb una inversió de 106.092’80 euros a través del programa «Millores infraestructurals parcs empresarials» de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (Ivace), dependent de la Conselleria d’Economia i Sectors Productius.

Els treballs s’han centrat en la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis de tota la zona industrial mitjançant actuacions com la millora de les zones verdes amb implantació de circuit bio saludable per a la pràctica del cal·listènia, la construcció d’un mur amb barana per al perímetre de la zona verda i donar major seguretat per a les eixides a la calçada, igual que la creació de rampes d’accés a la zona verda per a veïns i veïnes amb mobilitat reduïda. S’ha dotat de nova il·luminació i de la construcció d’una pista de petanca.

D’altra banda, com a millores s’han incorporat bancs i papereres entre altres mobiliaris urbans. La convocatòria d’aquesta subvenció va ser aprovada el 22 de desembre de 2020, amb càrrec al pressupost de l’exercici 2021.