Vilallonga acorda celebrar les Festes Patronals del 13 al 17 d’agost

Ahir es va acordar amb representants de les comissions festeres un calendari provisional per poder celebrar unes festes patronals adaptades a la situació sanitària

 

La regidora de Festes de Villallonga , Eva Garrigós, s’ha reunit amb els representants de les comissions festeres per tal de plantejar una possible celebració de les seues festes patronals del 13 al 17 d’agost. 

Segons ha exposat Garrigós, «la celebració de les Festes patronals és un dels temes més importants i comentats per la ciutadania del nostre poble. Fins al moment, amb les últimes xifres tan baixes de contagis i el bon comportament en el compliment dels protocols establits per la COVID-19 en matèria precaució i salut i sobretot de l’avanç de la vacunació de la Comunitat Valenciana el que preveu tenir vacunada a l’agost, hem pogut acordar les dates per a poder celebrar les festes patronals de l’any 2020 que no vam poder gaudir per la pandèmia».

En aquest sentit la regidora, Eva Garrigós, ha expressat que confía que a l’agost estiga vacunada el 70% de la població. D’aquesta forma, es puguen celebrar les Festes patronals locals. Malgrat això, la regidora també ha comentat, que «mai seran com les coneixem i que haurem d’ajustar-nos en tot moment als protocols i normatives establides en el moment de la celebració».

Calendari provisional

Garrigós ha avançat que la seua prioritat és «garantir la seguretat de les persones. Estem superant la pandèmia però encara hi ha contagis i ingressos».

Així les coses, la comissió de festes es va reunir en la vesprada d’ahir, dimarts 25 de maig, per a establir finalment, la data de celebració de les festes.:

Divendres 13 d’agost – Festa de la Divina Aurora
Dissabte 14 d’agost- Festa del Crist de la Salut
Dilluns 16 d’agost – Festivitat de Sant Lorenzo
Dimarts 17 d’agost – Festa de la Verge de la Font i de les «Majoralesses».