Home Actualitat Víctor Soler confia a Vicent Gregori la coordinació de la campanya del PP a Gandia

Víctor Soler confia a Vicent Gregori la coordinació de la campanya del PP a Gandia

Víctor Soler confia a Vicent Gregori la coordinació de la campanya del PP a Gandia

El secretari general de la formació assumeix la tasca electoral per encàrrec del president i candidat

Davant la proximitat de les cites electorals, tant eleccions nacionals i autonòmiques, com a locals, el Partit Popular de Gandia ha designat el Comité de Campaña, que dirigirà les accions del partit de cara als comicis.

L’encarregat de posar en marxa i greixar la maquinària electoral a Gandia serà, a proposta del president i candidat, Víctor Soler, el secretari general del PP, Vicent Gregori, «home de confiança, de provada valia i capacitat, amb experiència en campanyes electorals», segons fonts del partit.

El Partit Popular compta amb una «massa activa i important d’afiliats i simpatitzants disposats a treballar per a revalidar la victòria electoral que va aconseguir el partit popular en les passades eleccions», han afegit.

Vicent Gregori: «M’acompanyen en aquest Comité un equip de persones preparades, amb experiència, dones i homes, però vull destacar, que aquest comité és molt més ampli, que el que hui ací es detalla».

“Aquesta serà una campanya porta a porta i carrer a carrer, per a traslladar el nostre projecte de país, comunitat i de ciutat”, ha destacat.