Toni Gaspar visita els projectes finançats per la Diputació a Llocnou de Sant Jeroni i El Real de Gandia

El president recorre alguns dels nous espais finançats amb fons provincials a la comarca de La Safor, acompanyat pel diputat Vicent Mascarell i els alcaldes dels dos municipis

 

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha visitat este dilluns els municipis de Llocnou de Sant Jeroni i El Real de Gandia, a la comarca de La Safor, acompanyat pel diputat Vicent Mascarell, amb l’objectiu de conéixer la funcionalitat dels projectes finançats per la corporació provincial en estes poblacions, que disposaran en el seu conjunt d’un milió d’euros en ajudes per a l’any vinent.

 

La visita s’ha iniciat a l’Ajuntament d’El Real de Gandia, on el president Gaspar ha signat en el Llibre d’Honor acompanyat per l’alcalde, Gustavo Mascarell, i membres de l’equip de govern local. La comitiva s’ha desplaçat a continuació fins al nou pavelló esportiu, en la construcció del qual s’ha implicat la corporació provincial.

 

En paraules del president de la Diputació, “el més important d’estes actuacions és que donen resposta a les necessitats reals dels nostres municipis, ja que són els responsables de cada ajuntament, que són els qui millor coneixen les inquietuds de veïnes i veïns, els que decidixen com disposar de les ajudes que presta la Diputació”.

 

En este sentit, El Real de Gandia té assignats 472.000 euros en el Pla d’Inversions 2020-21 els projectes del qual van ser aprovats en el ple provincial de setembre, al que caldria sumar els 108.000 euros del Fons de Cooperació Municipal en el qual participen Diputació i Generalitat.

 

400.000 euros per a Llocnou de Sant Jeroni

 

Els responsables provincials s’han traslladat després de la visita fins a la localitat veïna de Llocnou de Sant Jeroni, on han sigut rebuts per l’alcalde, Ricard Igualde, i membres de la corporació local. Després del pas pel consistori, Gaspar i Mascarell han conegut els usos del nou edifici polivalent finançat amb fons de la Diputació, i que inclou auditori, gimnàs i altres sales esportives, culturals i socials.

 

En el cas de Llocnou de Sant Jeroni, l’ajuntament disposarà per al que resta de 2020 i el pròxim exercici d’al voltant de 400.000 euros provinents del Pla d’Inversions i el Fons de Cooperació Municipal, una nova injecció per a garantir els equipaments i la qualitat de vida en este poble de poc més de 500 habitants.