Montaverner ja té el primer parc infantil cobert

El parc cobert està situat en la planta baixa de l’antiga seu de l’Ajuntament

Les famílies i els més xicotets de Montaverner estan d’enhorabona ja que ahir diumenge 15 de gener l’Alcalde de la localitat,Jorge Boluda, va inaugurar un nou espai d’oci infantil per als xiquets i xiquetes. El parc cobert està situat en la planta baixa de l’antiga seu de l’Ajuntament, en la plaça major.

L’espai compta amb un parc de boles de dues altures amb un gronxador i un tobogan en el seu interior. El sòl exterior del parc s’ha protegit amb una catifa d’espuma. En el mateix espai s’ha instal·lat una piscina de boles més reduïda per als xiquets més xicotets. En l’altra part de la sala s’han adaptat tauletes i tamborets perquè els xiquets i les xiquetes puguen jugar, pintar o divertir-se amb una altra mena d’activitats.

L’edat permesa per a accedir al parc de boles és de 0 a 8 anys, sempre acompanyats per un adult. En principi l’horari establit és els dilluns i dimecres de 17.30 a 19:30h i els divendres de 18 a 20h. Jorge Boluda, Alcalde de Montaverner, assenyalava la seua satisfacció per posar en marxa aquest parc infantil cobert que protegirà els xiquets i xiquetes i a les seues famílies de les inclemències del temps, tant a l’estiu com a l’hivern. És un espai on s’han cuidat tots els detalls, hi ha WC amb canviador per als xiquets, zones de joc i espais per a estar més tranquils i poder jugar asseguts.

A més durant aquest any 2023 està prevista la remodelació integral del parc infantil de la Plaça Josep Boluda i el parc infantil del parc 1 de maig.

Homenatge a Javier Monllor

D’altra banda, en la primera planta d’aquest mateix edifici de la Plaça Major està situat el Centre Jove de Montaverner que passa a dir-se “Centre Jove Montaverner Javier Monllor” després de la seua aprovació en el Ple del passat mes de desembre. Javier Monllor va morir el mes de novembre passat en un tràgic accident de trànsit en la CV-60, aquest jove de penes 27 anys estava implicat en el teixit associatiu del municipi a nivell esportiu, festiu, juvenil, musical i polític. Ara aquest espai portarà el seu nom perquè se li puga recordar.