Més de 160 ames de casa d’Oliva celebren el Dia de la Dona amb un dinar multitudinari

El dinar va permetre el retrobament de les sòcies i socies després de dos anys

 

L’Associació d’Ames de Casa -Tyrius d’Oliva i la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Oliva, que encapçala Anna Mena, van organitzar en la jornada d’ahir un dels actes tradicionals en la programació del 8M, el dinar i posterior concert en el que les sòcies i socis pogueren disfrutar d’un moment d’unió, diversió i entreteniment al Centre Polivalent de la ciutat.

Amb un càtering que va fer les delícies de les dones i homes que es van donar cita a l’edifici d’usos múltiples del municipi i amb la posterior actuació de la cantant i saxofonista Montse Bermúdez, acompanyada pel grup Angelimusic, més de 160 persones gaudiren d’un dia ben complet d’emocions.

Moltes d’aquestes persones es van retrobar després de molts mesos i algunes inclús després de dos anys, per culpa de la pandèmia. Si a això li afegim el romanticisme de la música lírica que van interpretar les dos cantants del show «Esencia de Mujer», va suposar un gran encontre de reivindicació del paper de la dona en la societat.

A més, com a preàmbul del show líric, va tindre lloc la interpretació del Cor de les Ames de Casa que van oferir dos cançons tradicionals valencianes a tota la gent congregada als diferents actes.

També es va comptar amb la participació de «Ràdio Safor» per a retransmetre en directe aquest esdeveniment i amb la presència de la pròpia regidora, Anna Mena, com a conductora de l’espai radiofònic i amb l’alcaldessa, Yolanda Balaguer i la presidenta de l’associació Tyrius, Amalia Navarro.