Sergi Vidal: «Amb la biennal d’art digital The Wrong posarem a Potries en l’àmbit internacional”

Potries inicia el Porrat de Sant Blai amb la música i les arts plàstiques com a protagonistes

Després de l’exitosa edició de l’any passat quan Potries celebrava la capitalitat cultural valenciana, l’Ajuntament ha volgut mantenir la mateixa estructura del porrat amb una àmplia programació en la qual les activitats culturals són protagonistes.

Així ho ha comentat el regidor de cultura, Sergi Vidal a Infoniu: «Torna a tindre un gran protagonisme les actuacions musicals. D’una banda destaca la segona edició del Blai Fest que enguany a més a més serà gratuït».

En este cas, actuaran els grups La Fúmiga, Las Hijas de la Cumbia i Macondo PD. Però a més a més, el porrat comptarà amb una trobada de corrals, el I cicle de Música de Cambra, l’actuació de Dani Miquel, l’actuació de Trocamba Matanuska, un sarao i l’actuació del grup margallons.

D’altra banda, destaca especialment el suport a les arts plàstiques amb l’exposició “Epicentre” d’art digital, dins la biennal d’art digital “The Wrong” i De Terres i Focs de l’Associació Nacional de Professionals de la Ceràmica.

«La biennal és un esdeveniment molt important en l’àmbit internacional. Amb esta activitat aconseguirem posar a Potries en el món. I l’exposició de Ceràmica és una mostra més del suport a este sector. Cal destacar que en breu obrirem al nostre poble l’escola de ceràmica», comentava Vidal.

Per últim, des del consistori destaquen que enguany s’ha renovat la imatge del porrat per aconseguir una millor identitat corporativa.

Consulta ací tota la programació.