Home Actualitat Sanitat inverteix prop de 285.000 euros en condicionar els consultoris de Benicull, Tous i Sollana

Sanitat inverteix prop de 285.000 euros en condicionar els consultoris de Benicull, Tous i Sollana

Sanitat inverteix prop de 285.000 euros en condicionar els consultoris de Benicull, Tous i Sollana

Es persegueix humanitzar i dignificar els espais per millorar l’atenció sanitària que es presta a la població

La Conselleria de Sanitat ha invertit prop de 285.000 euros en el condicionament i la millora de les instal·lacions dels consultoris auxiliars de Benicull, Tous i Sollana, les obres dels quals estan començant estos dies.

Esta inversió forma part del Pla d’Intervenció Arquitectònica en Consultoris (PIAC), a través  del qual la Conselleria de Sanitat ha destinat subvencions per millorar, enguany, els consultoris de propietat municipal de 20 ajuntaments de la Comunitat Valenciana.

Així, els consultoris de Sollana i Benicull han rebut subvencions per import de 100.000 euros i de 99.917 euros, respectivament, mentre que el consultori de Tous ha obtingut una subvenció de 84.259 euros.

«Es tracta d’una actuació que persegueix humanitzar i dignificar els espais per tal de millorar l’atenció sanitària que es presta a la població, alhora que es potencia la importància de l’Atenció Primària a la Ribera», ha assenyalat el director d’Infermeria del Departament de Salut, Xavier Teodoro.

En este sentit, cal destacar que el model d’Atenció Primària que desenvolupa la Conselleria de Sanitat pretén apropar els serveis de salut a la població i millorar l’atenció que es presta des d’este nivell assistencial.

Per dur a terme les obres d’adequació i millora, el Departament de Salut i els municipis de Sollana, Tous i Benicull estan treballant, de manera conjunta i coordinada, per traslladar a altres edificis de propietat municipal els recursos humans, el mobiliari, el material i els equips informàtics que permeten mantenir l’atenció sanitària en estos municipis mentre duren les obres, que es preveu que estiguen concloses en l’últim trimestre de 2019.