Home Actualitat Detenen a un home per cultivar plantes que es poden utilitzar per a fabricar heroïna i marihuana

Detenen a un home per cultivar plantes que es poden utilitzar per a fabricar heroïna i marihuana

Detenen a un home per cultivar plantes que es poden utilitzar per a fabricar heroïna i marihuana

Els agents han intervingut prop de 48 quilos de càpsules de rosella  i 41 grams de cabdells de marihuana

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un home de 34 anys, d’origen hindú, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. El sospitós presumptament es valia del seu lloc de treball com a empleat d’un viver de plantes ornamentals per a cultivar marihuana i emmagatzemar i ocultar càpsules de cascall, una espècie que pot utilitzar-se per a la fabricació d’opi o heroïna, entre altres usos.

Les investigacions es van iniciar després de trobar-se la substancia estupefaent en l’explotació agrícola on estava emprat l’ara detingut, qui també exercia com a amo d’aquesta, pernoctant en el lloc.

Els agents van dur a terme una entrada i registre, localitzant la droga en diferents estades i a l’habitació del presumpte autor. En total, la Policia ha intervingut prop de 48 quilos de càpsules vegetals de flor de cascall o rosella; dues plantes de marihuana amb un pes de 226 grams de fulles, així com 41 grams en cabdells ja secs.

El detingut ha sigut posat en llibertat després de ser sentit en declaració, no sense abans advertir-li de la seua obligació legal de comparéixer davant l’autoritat judicial quan fóra requerit.