Home Actualitat Salva Gomar guanya la Cursa de Daimús, dins del Circuit Safor Valldigna

Salva Gomar guanya la Cursa de Daimús, dins del Circuit Safor Valldigna

L’atleta del Teika Safor queda primer en la volta de 9 kilòmetres, seguit de Raúl Millán, de Massamagrell, i el corredor d’Oliva Juanra Pous, entra en tercer lloc

En dones, Marta Carbó, del Camallaes es classifica en la primera posició

A les 10.00 hores, sobre una distància de 9.000 metres, arrancava la prova absoluta amb quasi 700 participants. La climatologia va respectar als corredors ja que sense tot just sol i una temperatura molt agradable va fer del matí del diumenge un dia perfecte per a la pràctica de l’esport.

Cursa de Daimús 2019

Els dos primers quilòmetres van transcórrer dins del nucli urbà de Daimús, la serp de corredors es va dirigir a la part més rural on es va vorejar la població, limítrofa de Gandia, ja en el quilòmetre 5 es va creuar la platja de Daimús per a tornar a encarar la recta a la població i encarar el carrer Immaculat que era el preludi de l’arribada a meta.

La carrera va estar dominada per Salva Gomar Honrubia, del C.A. SAFOR TEIKA amb un temps de 29:36, a pocs segons els seguia l’atleta de Massamagrell Raúl Millan del C.D. Restaurante El Quijote, que mostra la seua gran regularitat en aquest circuit sent un assidu al podi de la general, i en tercera posició l’atleta d’Oliva, Juanra Pous del C.A. GANDIA.

En la categoria femenina la vencedora va ser Marta Carbó del C.A. CAMALLAES amb un temps de 36:44 en segona posició i a pocs segon entrava la seua companya d’equip Patri López del C.A. Camallaes i en tercer lloc l’atleta de Villalonga Aida Aparisi del C.C. Garbí .

Marta Carbó, del CA Camallaes, primera en Daimús.

La pròxima prova del Circuit serà la XXI Cursa popular a peu a Ròtova que tindrà lloc el diumenge 3 de novembre sobre una distància de 10,000 metres les inscripcions estan obertes en la web: www.circuitsaforvalldigna.com i www.crono4sports.es/info/225