Román Garrigós: «Hem fet la feina ben feta i ara és el moment que la gent decidisca»

Entrevista a Román Garrigós, acalde, i candidat a l’alcaldia de Vilallonga.

 

Entrevistem a Roman Garrigós, alcalde de Villalonga que aspira en tornar a tindre la confiança de la ciutadania el proper 28 de maig per poder finalitzar tots els projectes que s’han quedat pendents i seguir millorant el dia a dia d’esta localitat de la Safor.

 

– Confia en revalidar el seu mandat el proper 28 de maig? 

Clarament sí. Soc optimista. Per a mi ha sigut un orgull treballar per al meu poble estos dos anys però m’agradaria continuar perquè encara queden moltes coses a fer i materialitzar els passos que hem començat a pegar, i m’agradaria fer-ho amb este nou equip, amb noves cares, i tornar-li a Villalonga la pau social que es va perdre i treballar pel benestar de la ciutadania.

– Perquè considera que mereix la confiança de la ciutadania?

Hem format un equip nou, regenerat, que transmet il·lusió i optimisme per un poble viu que és Vilallonga pel que volem seguir treballant. La gestió que hem fet és la correcta, pensem que hem fet la feina ben feta i ara és el moment que la gent decidisca.

– Pel que fa a infraestructures i serveis, què considera què falta en Vilallonga? 

Villalonga és un poble gran i, com a tal, sempre té necessitat de molts serveis. Si he de remarcar alguna cosa és la falta d’un centre d’atenció al major, tenim projectat un centre de 1.600 m2 que disposaria d’un gran jardí amb màquines per a practicar exercici i un edifici on poder realitzar tallers. El que també necessitem és un pavelló cobert, ja tenim la primera fase amb la multipista, en la segona fase esperem poder cobrir-la per a realitzar esdeveniments. També hem de fomentar activitats culturals i l’ocupació però sobretot el manteniment de parcs i jardins i les instal·lacions municipals i els carrers, perquè un poble net és l’espill d’una bona gestió.

– Després de 8 anys, quins projectes li queden per dur a terme en Vilallonga?

Sempre queden coses per fer, però crec que l’essencial seria acabar el Pla General d’Ordenació Urbana, fonamental per a que ens marque les línies a seguir en els pròxims anys per saber on ha d’anar el polígon, els jardins, els habitatges, etc. Altres projectes no tan rellevants però importants són la millora de les vies de comunicació amb els pobles del voltant, millorant la seguretat de vianants i ciclistes i, per descomptat, la millora del nostre patrimoni amb la recuperació del castell i els assuts.