Reobrin els mercadets de Zona Nord, Sant Roc i Batoi al 50%

Canvia la ubicació del mercat de venda no sedentària de Sant Roc a la plaça Enric Valor per adaptar-se a les mesures sanitàries

Aquesta setmana amb l’entrada a fase 2 tornen als carrers els diferents mercats de venda no sedentària de la ciutat que es troben ubicats en la zona de Sant Roc i en el barri de la Zona Nord, així com el de Batoi, que ja estava obert amb restriccions. Aquestes superfícies no sedentàries obriran amb el 50% de les autoritzacions i amb les mesures de seguretat marcades per la desescalada. Serà obligatori l’ús de la mascareta i desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrada, el qual es subministrarà per part de l’Ajuntament. També es controlarà l’aforament. L’altra novetat és el canvi d’ubicació de la superfície dedicada a aquest tipus de venda en la zona de Sant Roc que passarà a ubicar-se en la plaça on es troba la sala de lectura de la Uixola.

El dimecres, de nou, torna al carrer el mercadet de Sant Roc i ho farà amb novetats, ja que passa a ubicar-se en la zona de la Uixola. Estarà, com sempre, tots els dimecres i dissabtes i, ara, està situat en la plaça Enric Valor, on es troba la sala de lectura, comptant amb un total de cinc llocs de venda tant els dimecres com els dissabtes. D’altra banda, el barri de la Zona Nord també tornarà a tindre mercadet els dimecres i dissabtes com venia sent habitual, mantenint-se la ubicació. En total hi haurà 14 llocs de venda.

Des del consitori es demana prudència

La regidora de comerç, Vanessa Moltó, explica: «Amb l’entrada a fase 2 de la desescalada, recuperem els mercadets de Zona Nord i Sant Roc, i ampliem el de Batoi, amb el 50% de les autoritzacions. Demanem prudència a tots, respectar les mesures sanitàries obligatòries com la mascareta, l’aforament controlat i la desinfecció de mans. Com a novetat, el mercadet de Sant Roc s’ubicarà en la plaça Enric Valor, per a poder complir amb la distància entre els diferents llocs de venda».

L’altra superfície amb novetats és el mercadet situat al barri de Batoi. Aquest mercat de venda no sedentària havia obert les portes en fase 1 amb diferents restriccions. Cal recordar que només hi havia llocs de venda d’alimentació i productes de primera necessitat i estava limitat l’aforament a 24 persones.A partir del pròxim diumenge, s’amplia la superfície fins al 50% de les autoritzacions com la resta de mercats de venda no sedentària, i hi haurà un total de 26 llocs de venda. Els llocs ja no seran només d’alimentació i s’haurà de complir amb les mesures sanitàries obligatòries de mascareta, control d’aforament i desinfecció de mans a l’entrada.