Home Actualitat Quatre detinguts per venda de marihuana a Pego

Quatre detinguts per venda de marihuana a Pego

Quatre detinguts per venda de marihuana a Pego

En les dues actuacions policials s’ha intervingut un total de més de 17 kg de cabdells de marihuana, 167 plantes en diferents fases de creixement i dues armes d’aire comprimit, entre altres efectes.

La Guàrdia Civil ha detingut a quatre persones i està investigant a una altra per dos delictes diferents contra la salut pública, en la localitat de Pego, en concret, per tràfic de marihuana. En la segona de les actuacions policials s’imputa, a més, un delicte de
defraudació de fluid elèctric.

En la primera operació policial, duta a terme en col·laboració amb la Policia Local de Pego, la Guàrdia Civil d’aquesta localitat ha detingut a un espanyol de 57 anys qui, després de nombroses gestions d’esbrinament, es va poder comprovar que subministrava marihuana a joves del municipi, fins i tot a menors d’edat, els qui es desplaçaven fins a l’habitatge del detingut per a dur a terme la transacció.

Com a resultat de realitzar l’entrada i registre del seu domicili, s’ha intervingut un total de 2.787 grams de marihuana, 17 dosis embutxacades, preparades per a la seua immediata distribució, 1060 euros en efectiu, utensilis per a la manipulació de la substància estupefaent, a més de 6 telèfons mòbils, 1 escopeta i 1 revòlver d’aire comprimit i 12 cartutxos de gas.

El detingut ja ha sigut posat a disposició judicial, quedant en llibertat amb càrrecs, a l’espera de judici.

En la segona de les operacions policials, també duta a terme en conjunt amb la Policia Local de Pego, s’ha detingut a un total de 3 homes, espanyols de 19, 28 i 35 anys, i s’està investigant a un quart, també espanyol, de 22 anys, per un suposat delicte de tràfic
de drogues, a més d’un altre de defraudació de fluid elèctric.

En aquest segon cas, els 4 homes, residents en la localitat valenciana d’Oliva, havien llogat l’habitatge de Pego únicament amb la finalitat de cultivar marihuana indoor i de traficar posteriorment amb ella.

A més de l’anterior, es va poder comprovar que l’enganxament a la xarxa elèctrica era il·legal.

Després de realitzar una entrada i registre en aquest habitatge, s’ha intervingut 14 kgs de cabdells de marihuana, 44 plantes de grandària mitjana en fase de creixement, 123 plantes xicotetes i esqueixos, 24 llums de calor, 24 transformadors i 6 ventiladors. Aquestes 4 persones ja han passat a disposició judicial, quedant tots ells en llibertat provisional amb càrrecs, a l’espera de judici.