Potries recupera el Blai Fest en el Porrat amb els concerts de El Diluvi, Cactus, Niuss i DJ Nonai Sound

La localitat celebra Sant Blai amb la missa cantada per la Coral i la visita de l’arquebisbe Benavent

Els pròxims dies 3, 4 i 5 de febrer, se celebra al poble de Potries el tradicional «Porrat de Sant Blai«, on s’espera la visita d’uns 10.000 visitants.

El lema d’aquest 2023 és «El Porrat de la Infantesa«, ja que tracta de reconnectar a les persones majors amb els seus records i que rememoren el temps passat gaudint del Porrat, conjuntament, amb el nou públic objectiu que són els xiquets i prestant atenció a una cosa tan important com ho és el relleu generacional.

El Porrat comptarà amb el mercat gastronòmic i artesanal, amb la fira d’atraccions i diferents exposicions, amb la rellevant missa de Sant Blai, que aquest any rep la visita del arquebisbe de València, Ernest Benavent, i la relíquia de Sant Blai convertint al Porrat en un bé immaterial, o amb la tradicional bunyolada, que aquest any es celebrarà a la Plaça de l’Ajuntament per aprofitar i inaugurar l’exposició de joguines fetes amb ceràmica.

Torna el Blai Fest

La nit del dissabte tornarà a fer vibrar la carpa musical del Porrat de Sant Blai amb la celebració del Blai Fest, el concert que fa apropar l’esdeveniment al públic juvenil. Enguany, actuaran, a partir de la mitjanit, els grups Niuss, El Diluvi i Cactus, i la DJ Nonai Sound. Sergi Vidal ha apuntat que «és molt important per a l’organització del Porrat oferir programació per a les persones joves, que se senten incloses i gaudisquen d’este cap de setmana de tanta celebració per al nostre poble».