Beniopa celebra Sant Antoni amb fira, concerts i la tradicional benedicció d’animals

El Porrat de Beniopa es celebrarà els  dies 13, 14 i 15 de gener

Nacho Arnau, president de la Junta de Districte de Beniopa, ha recordat que és el primer Porrat que se celebra amb total normalitat des de fa tres anys: «Tornarem amb molta força i serà un Porrat com sempre ho hem conegut: participatiu, divers, acollidor i obert per a tots els veïns i visitants».
El president ha avançat que aquesta edició ha estat reforçada i que comptarà amb molta més animació i amb espectacles de carrer que faran les delícies dels assistents.

Arnau ha aprofitat per a convidar els veïns de la barriada, de Gandia i la comarca a visitar durant aquests intensos dies el Porrat i gaudir de l’àmplia, variada i atractiva programació d’aquest any.

Per la seua banda, Joanjo Reig, tècnic municipal, ha explicat que aquest any la Mostra d’Associacions i col·lectius de Beniopa estarà ubicada al barranc, mentre que la Fireta d’Atraccions estarà al carrer Meravelles mentre que els carrers Falconera, Molló i Llarguer acolliran les diferents paradetres de productes.
Reig ha destacat l’aposta per la música en directe amb la iniciativa Barranc de rock amb actuacions de grups de versions i Dj’s.

La tradicional benedicció dels animals tindrà lloc el pròxim diumenge 15 de gener, a les 12:00, en la Plaça del Campanar.

Programació

https://www.gandia.es/aytg/web_php/index.php?contenido=subapartados_woden&id_boto=1068