Potries celebra el Dia de les Escriptores amb Rosario Raro

Rosario Raro comentarà la seua experiència com escriptora i el seu primer èxit “Volver a Canfranc”

El 17 d’octubre es celebra el Dia De Les Escriptores i la Biblioteca de Potries tindrà com a convidada a l’escriptora de Segorb, Rosario Raro. Amb ella, el Club de Lectura Maria Moliner comentarà la seua experiència com escriptora i el seu primer èxit “Volver a Canfranc”. L’autora també presentarà el seu darrer llibre “El cielo sobre Canfranc”.

L’acte amb Rosario Raro començarà a les 19 hores a la Biblioteca municipal i s’emmarca dins del programa “Llegim als pobles” impulsat per la Generalitat Valenciana.

Des de 2016 la Biblioteca de Potries celebra el “Dia de les Escriptores” que aquest any celebra la XVII edició. L’objectiu és reivindicar el treball i el llegat de totes les dones que han escrit al llarg de la història. Una iniciativa organitzada per la Biblioteca Nacional d’Espanya, la Federació espanyola de Dones Directives i Executives Professionals i Empresàries (FEDEPE) i l’Associació Clàssiques i Modernes, associació per la igualtat de dones i homes en la Cultura.

Rosario Raro és doctora en Filologia Hispànica i professora de Llengua Espanyola i Escriptura Creativa a la Universitat Jaume I de Castelló. L’escriptora ha col•laborat en varies publicacions, la seua obra ha estat traduïda al català, japonès i francès i compta amb nombrosos guardons literaris com el Premi Magda Portal del Ministeri de la Dona de Perú o el Premi Ciudad de Huelva.