Policia Nacional i Local detenen a la propietària i inquilina d’un habitatge per violació de domicili i lesions

La propietària va entrar a la força en el domicili on es va originar una baralla

Els fets han ocorregut sobre les dues del migdia d’ahir a Gandia quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un habitatge, on pel que sembla dues dones s’estaven barallant i una estava sagnant.

Immediatament els policies es van dirigir al lloc on van localitzar a una dona sagnant abundantment pel cap, asseguda en la cadira d’una terrassa, al costat del seu fill menor, la qual va manifestar que acabava de ser agredida per la seua inquilina.

Després d’una discussió pel pagament del lloguer. Els agents van sol·licitar assistència sanitària perquè atengueren la víctima de les lesions que presentava.

Entrar a la força

Els policies van pujar a l’habitatge on van localitzar a la inquilina, la qual va manifestar que la propietària del pis es va presentar en el domicili molt alterada donant colps a la porta.

En obrir-li li va recriminar la falta de pagament del lloguer i va intentar entrar a la casa a la força, aconseguint-lo finalment, moment en el qual van començar a agredir-se.

Davant tals fets, i per a la comprovació d’aquests, els agents una vegada en l’habitatge, van observar diversos mobles i electrodomèstics trencats a causa de la baralla.

Dos delictes

Finalment els agents van detindre a totes dues dones com a presumptes autores, a la propietària d’un delicte de violació de domicili i a la inquilina de lesions ja que l’arrendatària va haver de ser traslladada a un centre de salut per a practicar-li punts de sutura en la cella.

Les detingudes, sense antecedents policials, han sigut posats en llibertat no sense abans ser advertides de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan per a això foren requerides.