Home Actualitat Pego dóna un any a una constructora perquè edifique el camp de golf amb hotel i 1.300 habitatges

Pego dóna un any a una constructora perquè edifique el camp de golf amb hotel i 1.300 habitatges

Pego dóna un any a una constructora perquè edifique el camp de golf amb hotel i 1.300 habitatges

L’alcalde anuncia que obri un expedient de caducitat després d’un lustre sense que la constructora «haja fet res»

L’Ajuntament de Pego ha donat un any de termini a l’empresa que pretén construir un camp de golf de 18 forats (pitch & putt), després d’expirar els cinc anys que tenia la mercantil per desenvolupar tot el projecte i «no s’haja fet res ».

Aquesta megaobra va rebre el vistiplau de l’Ajuntament de Pego en 2013 i del Consell, abans del PP, per executar el camp de golf, un hotel, una casa-club i més de 1.300 habitatges, ha detallat l’alcalde de Pego, Enrique Moll.

Però la demora constant ha fet que Moll i el seu equip de govern -PSPV i Ciutadans de Pego-Independents- (CdP-I), urgeixin a la constructora a impulsar d’una vegada el projecte: «Hem obert un expedient de caducitat fa poc més d’un mes i donem un any perquè inicien algun tipus de moviment».

Moll ha assegurat que si abans de l’estiu que «no hi ha moviments» es procedirà a iniciar el procés de suspensió de permisos, un procés que no és precisament senzill.

L’alcalde no va voler aventurar què es podria fer on està previst el camp de golf i les 1.300 habitatges, però va dir que podria «sortir una altra vegada a licitació» o deixar les terres «com estan i que tinguin una altra vegada ús agrari».