Home Actualitat Ontinyent repara el Camí del Raboser, danyat en les pluges d’abril

Ontinyent repara el Camí del Raboser, danyat en les pluges d’abril

Ontinyent repara el Camí del Raboser, danyat en les pluges d’abril

L’actuació està consistint en la realització d’una nova contenció lateral amb un mur de gravetat fet per blocs d’escollera i formigó, al tram de 8 metres on s’havien produït els moviments de terra

La regidoria de Camins de l’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat les obres de millora de la seguretat del Camí del Raboser, un camí de titularitat municipal que havia quedat inhàbil per al pas de vehicles després d’un fort episodi de pluges durant la segona quinzena  d’abril.

El regidor de Camins Rurals, Manuel Cuesta, explicava que “a conseqüència de les pluges d’abril aquest camí va patir despreniments de part de la seua contenció lateral, deixant-lo inhàbil per al pas de vehicles per manca de seguretat. Davant d’això, hem actuat amb la major rapidesa possible ja que les persones propietàries de casetes a la zona només podien accedir a peu a les seues propietats, però l’actuació era suficientment delicada com per a requerir un projecte d’obra”, explicava.

L’actuació està consistint en la realització d’una nova contenció lateral amb un mur de gravetat fet per blocs d’escollera i formigó, al tram de 8 metres on s’havien produït els moviments de terra. Cuesta explicava que “els treballs s’han iniciat amb normalitat, i la previsió és que abans de dues setmanes el camí siga plenament segur per al pas de vehicles”, avançava.