Ontinyent demana a Conselleria que millore les instal·lacions provisionals de l’IES l’Estació

L’Ajuntament també reclama la incorporació dels 16 professors i educadors que aquest divendres restaven per incorporar als centres educatius

L’Ajuntament d’Ontinyent ha demanat a la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana celeritat en l’execució de les obres de condicionament dels accessos a les aules prefabricades de l’IES l’Estació, instal·lades des de l’administració autonòmica mentre s’executen les obres de construcció del nou institut.

Per altra banda, el consistori reclamava la dotació dels 16 professors i educadors que encara restaven per incorporar aquest divendres als diferents centres educatius locals. En concret, les faltes que havien al Jaume I, La Solana i l’EPA s’han resolt; hi ha 5 centres on a hores d’ara falta únicament 1 professor o educador (Bonavista, Lluis Vives, Carmelo Ripoll, Martínez Valls i Vicente Gironés); a l’IES l’Estació en falten 5; al CEE Vall Blanca altres 4; i l’IES Pou Clar 2. En total, 16 persones, de les quals 7 són educadors o educadores i 9 són professorat.

Especialment preocupant és la situació del CEE Vall Blanca, on ara mateix només estan treballant 3 de les 7 persones que composen l’equip d’educadors del centre, amb allò que comporta per les especials necessitats dels usuaris i usuàries del mateix.