Ontinyent arranca el seu autocine amb el clàssic “Grease” al pàrking adjacent al col·legi Martínez Valls

L’Ajuntament, l’Associació Veïnal de Sant Josep i el Cine Club Utiye impulsen la iniciativa que substitueix el “Cinema a la Fresca” davant el Covid-19

La projecció de “Grease”, un dels majors clàssics de la història del cinema musical, servirà aquest divendres 10 de juliol per arrancar la programació del nou autocine d’Ontinyent al pàrking adjacent al col·legi Martínez Valls, organitzada per l’Ajuntament, l’Associació Veïnal del barri de Sant Josep i el Cine Club Utiye.

Segons explicava el regidor de Cultura, Àlex Borrell, l’autocine, inclòs a la programació de “Cultura de Barri”, substitueix el “Cinema a la Fresca” que es venia oferint en estiu a la pista coberta del CEIP Vicent Gironés, “de manera que la ciutadania puga seguir gaudint del cinema en condicions de seguretat, davant la situació que estem vivint amb el Covid-19”, assenyalava. En concret, s’han previst inicialment 4 sessions per als divendres 10, 17, 24 i 31 de juliol, sempre a les 22:00 hores, tot i que els vehicles han d’acudir a les 21:30 per tal d’organitzar la seua col·locació. Després de “Grease”, les següents projeccions previstes són les de “Indiana Jones en busca de l’Arca Perduda”, “Avatar”, i “Mad Max Fury Road”.

128 cotxes

A l’autocine es comptarà amb una pantalla de 7 metres d’alt per 5 d’ample, a una alçada de 3 metres, front la qual hi haurà espai per a 128 cotxes, repartits amb la separació necessària entre ells. El so de la pel·lícula arribarà a través dels receptors de ràdio dels vehicles o dispositius que es porten dins d’ells. L’accés i eixida al recinte es farà per llocs diferenciats, baix la supervisió de la Policia Local. Les entrades es vendran a l’accés del mateix autocine per part de l’Associació Veïnal del barri, prenent les corresponents mesures de seguretat, al preu de 5 euros per vehicle, independentment de la xifra d’ocupants.

Àlex Borrell animava a la ciutadania “a tornar a gaudir del cinema en gran pantalla de manera adaptada als temps que vivim, amb un nivell de seguretat molt alt, i amb l’encant especial de l’experiència d’acudir a un autocine, dels que hui en dia hi ha ben pocs a tota Espanya”, manifestava.